vrijdag 12 januari 2024

Thema - Mijn lichaam

WAT EEN GEKKE WEEK! 

Deze week leerden we over ons lichaam. Ook verwelkomden we een lief nieuw vriendje, Marcelle! 😍

Op maandag moesten we nog rustig uit vakantiemodus komen 😏 We gingen turnen met juf Femke en we maakten kennis met enkele themaspelletjes. Oei de gezichtjes zijn hun ogen, neus & mond kwijt! Dat kunnen wij wel oplossen...

Op dinsdag nam juf Dora mooie foto's van onze gezichtjes. Maar Lio knipte de foto's in stukjes... Wat nu? We gingen onze foto terug puzzelen en we kleefden ze op een oranje papier. Eerst onze haren, dan onze ogen, neus en mond. Goed gedaan! 

Op woensdag zagen we dat Jules en Marie hun kleren kwijt waren. We gingen eens kijken hoe we ze terug konden aankleden. Eerst de slip en dan de broek! Omgekeerd zou een beetje gek zijn!

Op donderdag deden we enkele luister- en proefspelletjes. We proefden geblinddoekt lekkere dingen. Konden we raden wat er in onze mond zat? Maar natuurlijk! We speelden ook een ballonnenmemorie. Wat zit er in de ballon? Een wasco? Wat een gek gedoe! 

Op vrijdag vierden we de verjaardag van Sara Eva! Joepie, zij is nu 3 jaar! Ze is de eerste jarige van de klas. Wat een groot feest!

Wat een TOP week!

Dikke kus van je kapoen 





























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten