maandag 23 september 2019

THEMA: HET WEER

Ra ra ra, over wat leren wij deze week ? Over het WEER !

Op maandagochtend had juf Dora een grote weerkoffer meegebracht. Daarin zat een zon, een wolkje, sneeuw maar ook druppeltje regen. De vriendjes van het zandkasteel namen ons mee in een grote storm! Samen met juf Britt overwonnen we de storm in de turnles, want wij sprongen van het ene eiland naar het andere... 

Op dinsdag speelden we samen met juf Dora een wolkenmemory! Vinden we het juiste kledingstuk terug? Ja hoor, twee dezelfde! Wat moeten we eigenlijk dragen als het regent, vroeg juf Dora zich af? Gelukkig had Jules een paraplu en regenlaarzen in zijn koffer! Laten we die gekke laarzen en die kleine paraplu eens gebruiken voor ons kunstwerkje... Samen met verschillende tinten blauw en een knikker toverden we een echt kunstwerk!

Woensdag scheen de zon, JOEPIE! We scheurden kleine stukjes papier en maakten een grote zon! Maar hoe zouden we het weer beter kunnen zien? Door onze weerkijker misschien! We kozen onze favoriete kleur en gingen aan het werk!

Jammer genoeg waren enkele vriendjes een beetje ziek :-( Gelukkig konden we dan meespelen in de klas van lieve juf Eva en juf Linda! Met zoveel vriendjes bij elkaar, wat was dat fijn!

Dikke kus van je kapoen Geen opmerkingen:

Een reactie posten