woensdag 18 september 2019

THEMA : KNUFFELS

WAUW op maandag stond er een grote koffer in de klas. Wat zou dat zijn? De knuffelkoffer van juf Dora! Oeps, Tom valt in de koffer. Zouden we er met  ons viertjes inpassen? JOEPIE, Gelukt! Sommige knuffels voelen zacht aan en sommige iets harder… Maar ze knuffelen allemaal even goed! Samen verven we nog een leuke knuffelbeer met bruine verf.

Dinsdag brachten we onze favoriete knuffel mee naar de klas! Die mocht samen bij Lio in bed kruipen, wat leuk! Juf Dora had een spelletje meegebracht met gekleurde beertjes. Maar die lieve beertjes waren hun pootjes kwijt… Gelukkig konden wij de pootjes bij de juiste beer terugbrengen. Samen sliepen we met onze favoriete knuffel onder de sterrenhemel in de klas...

We namen een foto van onze lieve knuffel. Vinden we onze knuffel terug op de foto? Ja hoor, dat kunnen wij al! Samen met de knuffels dansten we in het rond. Net zoals kabouter Smal met haar ‘Snuffeltje’.

We maken elk een eigen berenmasker, GRRR zouden mama en papa ons nog herkennen? Natuurlijk, wij zijn hun favoriete knuffelbeer! Vinden jullie ons symbooltje terug op de beer?

Vrijdag maakten we samen lekkere berenkoekjes. Samen maakten we het beslag en zetten we de koekjes in de oven. MMM dat was berelekker !

Dikke kus van je kapoen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten