vrijdag 9 februari 2024

Thema - Dozen

WAT EEN DOZIGE WEEK! 

Deze week leerden we over 'Dozen'. Wat kunnen we allemaal doen met dozen? Groot en klein? Jules bouwt een huisje met een doos! Dat kunnen wij ook!

Op maandag vierden we de verjaardag van Kody! Joepie, al 3 jaar! We speelden heel wat spelletjes met dozen. We ontdekten een memory van Lio! Zit ze nu op, naast, in of voor de doos? We maakten ook een puzzel van dozen. Welke doos heeft de juiste maat? 

Op dinsdag was juf Dora ziek. Gelukkig stond lieve juf Femke paraat! Samen met haar luisteren we naar het verhaaltje van Jules en zijn kartonnen huisje. We stempelden met een doosje groot & klein. Wat fijn! 

Op woensdag vierden we de verjaardag van Ella! Hoera, lieve Ella! We gingen luisteren naar de dozige tiktak van juf Elien. Wat een plezier...

Op donderdag maakten we een klein doosje, die we versierden met Woody's! Wat kunnen wij toveren... We bouwden een zelfgemaakt huisje. TEAMWORK! Sommige kinderen gingen stempelen met een spons, verven met een penseel, of kleuren met de wasco's!

Op vrijdag vierden we de verjaardag van Rithi! Wat een feest! We speelden in ons zelfgemaakt huisje. Ook hebben we nog een kleine verrassing in een doosje voor onze lieve mama en/of papa! 💓💖💗💘

Fijne krokusvakantie lieve vriendjes!

Wat een TOP week!

Dikke kus van je kapoen 
















































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten