vrijdag 23 februari 2024

Thema - Muziek

WAT EEN MUZISCHE WEEK! 

Deze week leerden we over 'Muziek'. 

Op maandag brachten we allemaal instrumentjes mee. We leerden de instrumentjes kijken samen met de zingende vis. We experimenteerden met de muziekkoffer. We speelden een spelletje met de dobbelsteen. Welk instrument heeft Lio vast? Een gitaar, trompet, sambaballen of een piano? 

Op dinsdag gingen we trommelen! Niet met een echte trommel maar met onze handen in de verf. Wat leuk! Onze handen waren wel helemaal vol verf maar dat is voor één keertje niet erg! Samen gingen we op stap naar 't Vondel. We gingen naar het toneel 'loopneus' gaan kijken. En wat een plezier hadden wij... Veel verschillende geluiden, beelden, een neus, een oor en twee ogen. Fantastisch om te zien! 

Op woensdag gingen we naar de Tik Tak  kijken bij juf Elien. Een Tik Tak vol muziek en plezier. We leerden over de piano, trommel, gitaar. Juf Kathleen kwam ook een fantastisch luisterspelletje met ons spelen. Herken jij het instrumentje? 

Op donderdag gingen we onze leuke trommel maken. We kleurden met de Woodie's onze trommel vol. Maar het heeft nog wat froezelpapier en drumstokjes nodig. En wat een geluid maakt hij!

Op vrijdag vierden we de verjaardag van Maria! Hip hip hoeraaa, 3 jaar! We gingen ook samen met juf Femke trommelen in de turnles. Dat was al een goede oefening om thuis te trommelen op onze zelfgemaakte trommel 😀

Wat een TOP week!

Dikke kus van je kapoen 


































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten