donderdag 7 maart 2024

Thema - Carnaval

WAT EEN GEKKE WEEK! 

Deze week leerden we over 'Carnaval'. Jules kwam zijn verhaal vertellen over zijn narrenkap die hij kwijt is. Zal hij hem terugvinden? Maar natuurlijk! Wij helpen hem wel zoeken!

Op maandag was het GEKKE HOEDEN-dag! We kwamen allemaal met een gekke hoed naar school. We leerden Tito de clown kennen. Zo speelden we een doppenspel, zochten de juiste hoed terug in verschillende vormen en kleurden Tito zijn neus in de juiste kleur. We vierden ook de verjaardag van Nizar! Hip hip hoera, 3 jaar! 

Op dinsdag was het GEKKE BRILLEN-dag! We maakten ons kostuum af voor de grote modeshow, joepie! Kody vertelde over de mooie foto's die hij had meegebracht van de carnavalsgroep. Zo cool!

Op woensdag was het GEKKE HAREN-dag! We gingen bij juf Elien luisteren naar de Tik Tak over Tito de clown! Op muziek gingen we de haren van de clown terug tekenen. Draaien, draaien, draaien met onze twee handen tegelijk! Dat is gek! 

Op donderdag was het de grote dag! We oefenden al eens in het zonnetje de wandeling voor de grote show. Eindelijk konden we ons zelfgemaakte pak tonen! Whie-oe Whie-oe Whie-oe! Hebben jullie kunnen raden wat we zijn? Ook gingen we aan de slag met confetti! Wat een feest!

Op vrijdag kwamen we verkleed naar school! Samen met de andere kleuters van de kleuterschool deden we een echte modeshow! De Gilles kwamen ook op bezoek! Wat een fijne week... Tijd voor een dagje extra rust 😴

Fijn carnavalsweekend lieve vriendjes! 

Wat een TOP week!

Dikke kus van je kapoen 




















































































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten